2η Γιορτή Μελιού στα Ιωάννινα (3-6 Νοεμβρίου 2016)

Έρχεται ξανά το πιο γλυκό 4ήμερο στα Ιωάννινα!!
Γνωρίστε και απολαύστε τα προϊόντα της κυψέλης από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ιωαννίνων. 2η Μεγάλη Γιορτή μελιού! Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει τη 2η Γιορτή Μελιού στις 3, 4, 5 & 6 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας!
Συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν, να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν! Στη διάρκεια του Τετραήμερου, τα σχολεία που έχει προγραμματιστεί να επισκεφθούν το χώρο, θα ενημερωθούν από τον κ. Ανδρέα Θρασυβούλου, Καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. του τμήματος Μελισσοκομίας & Σηροτροφίας.

Από μελή του ΣυλλόγουΘα γίνει επίδειξη μελισσοκομικών εργασιών (εξαγωγή μελιού) από μέλη του Συλλόγου, καθώς επίσης και ενημέρωση στους επισκέπτες για τη Μελισσοκομία και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας (Θα διανεμηθεί έντυπο υλικό)!

Θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής με πρώτη ύλη το μέλι και διάφορα προϊόντα συμμετεχόντων του πρωτογενή τομέα (τυροκομικά)!Τους μικρούς επισκέπτες της Γιορτής θα απασχολήσουν δημιουργικά με κατασκευές, παιχνίδια και face painting οι εμψυχωτές του μικρόπολις!

Τα Εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 3/11 στις 7 μ.μ.!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου