Διεθνής διάκριση για το μέλι MELIRA. Bραβείο ανώτερης γεύσης του iTQi !

Η MELIRA είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι βραβεύτηκε για τα Ελληνικά μέλια της σε παγκόσμιο επίπεδο, με 5 χρυσά αστέρια, στον διεθνή διαγωνισμό iTQi που διεξήχθη στις Βρυξέλλες.

MELIRA (***) Μέλι με κανέλλα & Βασιλικό Πολτό

MELIRA (**) Μέλι Ερείκης


Είμαστε υπερήφανοι που παράγουμε Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα με διεθνή αναγνώριση.

Το «iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelen Σεφ & Γευσιγνώστες.

Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη, όπως Maîtres Cuisiniers of France, Académie Culinaire de France, Hellenic Chef’s Association, Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, Federazione Italiana Cuochi, Nordic Chefs Association, Associaciones des Cocineros de España, World Master Chefs Society, Verband der Köche Deutschlands και της Association de la Sommellerie Internationale (ASI) για τα ποτά.

Μια αξιολόγηση με αστέρια

Παρόμοια και με τον οδηγό Michelin της γαστρονομίας, το iTQi δεν διοργανώνει ένα διαγωνισμό αλλά επιβραβεύει προϊόντα με βάση τα δικά τους χαρακτηριστικά. Μόνο τα προϊόντα τα οποία λαμβάνουν ποσοστό βαθμολογίας πάνω από 70% θα απονεμηθούν με το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» ενός, δύο ή τριών αστεριών.
1 χρυσό αστέρι: γενική βαθμολογία από 70% έως 80%: πολύ καλή γεύση
2 χρυσά αστέρια: γενική βαθμολογία από 80% έως 90%: αξιοσημείωτη γεύση
3 χρυσά αστέρια: γενική βαθμολογία πάνω από 90%: εξαιρετική γεύση

Μια ανάλυση όλων των αισθήσεων βασισμένη στην ένταση της γευστικής απόλαυσης!

www.itqi.com / info@itqi.com

ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!
Τα εξαιρετικά μέλια MELIRA, με παράδοση τριών γενεών από την βόρεια Εύβοια βραβεύονται για τη μοναδικότητά τους. To MELIRA Μέλι με κανέλα & βασιλικό πολτό και MELIRA Mέλι Ερείκης απέσπασαν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi, σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζοντας τρία και δύο χρυσά αστέρια αντίστοιχα.

Η εταιρεία MELIRA, με τεχνογνωσία και μεράκι από το 1935 δημιουργεί εξαιρετικά μονοποικιλιακά μέλια αναδεικνύοντας τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους και τις ευεργετικές τους ιδιότητες, με έμφαση στις ελληνικές ποικιλίες προσφέρει προϊόντα που ξεχωρίζουν. Δέκα μονοποικιλιακά μέλια από όλη την Ελλάδα, superfoods με βάση τον βασιλικό πολτό, κηραλοιφές και καλλυντικά πρόπολης.

Μέλι αγριοβελανιδιάς, καστανιάς, ευκαλύπτου, τρουφόμελο, είναι μόνο κάποια από τα μοναδικά προϊόντα της MELIRA που θα σας κερδίσουν. Επισκεφθείτε το www.melirahoney.com και ανακαλύψτε τα!



MelissokomiaNet.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου