Σάλτσα βινεγκρέτ με μέλι και μουστάρδα

Μερίδες 4

Υλικά
  • 50ml (1/5 του φλιτζανιού) ξύδι βαλσάμικο
  • 2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • 15ml (1 κουταλιά της σούπας) μουστάρδα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο


Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα βάζο και τα αναμειγνύουμε
  2. Διατηρούμε το ντρέσινγκ στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε

Συντήρηση
Διατηρείται 2-3 μέρες στο ψυγείο

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
  • Μερίδα: (2 κουταλιές της σούπας 30γρ)
  • Ενέργεια: 77 kcal
  • Πρωτεΐνες: 0γρ
  • Υδατάνθρακες: 4γρ
  • Σάκχαρα: 4γρ
  • Λιπαρά: 7γρ
  • Κορεσμένα λιπαρά: 1γρ
  • Νάτριο: ίχνη
Πηγή: [ www.diettips.gr ]