ΠΟΠ το πευκοθυμαρόμελο Κρήτης – Τι ανακοίνωσε ο Σύλλογος «Η Μέλισσα»


Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Χανιών «Η Μέλισσα» ενημερώνει τους μελισσοκόμους των Χανίων ότι «μετά από 8 χρόνια συνεχούς προσπάθειας και αγώνα, ένα όνειρο του κάθε παραγωγού μελισσοκόμου είναι πλέον πραγματικότητα, η πιστοποίηση και υλοποίηση του κρητικού και μοναδικού στην Ελλάδα μελιού Π.Ο.Π. Πευκοθυμαρόμελου».

«Γι’ αυτό ο Σύλλογος καλεί τους παραγωγούς μελισσοκόμους των Χανίων, να εγγράφουν στα μητρώα του Συλλόγου, έτσι ώστε να προχωρήσουμε συλλογικά και ομαδικά στην εφαρμογή του από τη σοδειά 2018», σημειώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Χανίων.
Και προσθέτει: «Με την εγγραφή σας στον Σύλλογο θα έχετε την άμεση ενημέρωση και καθοδήγηση και την πιστοποίησή σας από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (Οργανισμός των ΠΟΠ) και την απόκτηση του μοναδικού σήματος ΠΟΠ Μελιού από τον Σύλλογό μας.
Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει του φεστιβάλ μελιού («Κερνάμε Ελλάδα»), που θα πραγματοποιηθεί στης 23, 24, 25/2/2018 στο εκθεσιακό κέντρο της Αγιάς, θα πραγματοποιηθεί και το 4οΠαγκρήτιο Συνέδριο Μελισσοκομίας. Η τελευταία μέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και καθοδήγηση του ΠΟΠ Κρήτης, με ομιλητές από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και διάφορους επιστήμονες. Η παρουσία σας πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία για τη σωστή ενημέρωσή σας και θα μας τιμήσει.
Για την εγγραφή σας στον Σύλλογο, θα μπορείτε να απευθύνεστε στο περίπτερο που θα κατέχει ο Σύλλογός μας στο φεστιβάλ ή στα παρακάτω τηλέφωνα:
1) Νικηφοράκης Ιωάννης: 6973786747.
2) Βίγλης Θεόδωρος: 6907830807.
3) Κοντουδάκης Μιχαήλ: 6946571716».

Πηγή: hania.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου