Διημερίδα μελισσοκομίας στην Ρόδο (24 & 25 Φεβρουαρίου 2018)

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί Διημερίδα Μελισσοκομίας με τη συμμετοχή του καταξιωμένου επαγγελματία μελισσοκόμου–μαθηματικού κ. Αλέξανδρου Γκουσιάρη, καθώς και της ερευνήτριας μελισσοκομίας Δρ. Γούναρη Σοφίας, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι μελισσοκόμοι, αρχάριοι και έμπειροι.
Το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Μελένια Βραδιά με την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου και η αναφορά στο Μελεκούνι ως Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης.
Η διημερίδα μελισσοκομίας θα υλοποιηθεί από το Μελισσοκομικό Σύλλογο Ρόδου «Η ΚΥΨΕΛΗ» σε συνεργασία με το «ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που παραχωρεί τις εγκαταστάσεις της.
Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στην πρωτοβουλία ΡΟΔΟΣ – Μήνας Μελισσοκομίας 2018 η οποία επαναλαμβάνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και απευθύνονται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ερασιτέχνες μελισσοκόμους, αλλά και στους φίλους του πολυτιμότερου εντόμου στον κόσμο, της μέλισσας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου, κ. Νίκο Μελισσουργό, τηλ. 22410-48200.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2/2018
11.00-14.00 και
18.00 – 21.00
ΠΡΩΙ
Βασιλοτροφία – Πρακτική άσκηση
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ-Παρουσίαση Έρευνας Μελιτοεκκρίσεων Πεύκου Ρόδου.
Γκουσιάρης Αλέξανδρος, Γούναρη Σοφία
Μοσχίδης Γιώργος

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2/2018
18.00 – 21.00
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ – ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ ΩΣ ΠΓΕ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, ΜΕΛΕΝΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ/ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Γκουσιάρης Αλέξανδρος- Γούναρη Σοφία-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου