Έγκυος φωτογραφίζεται με 20.000 μέλισσες!


Θεωρώντας τα πουλιά και τις μέλισσες αναπόσπαστο στοιχείο της  διαδικασίας αναγέννησης στη φύση, η Emily Mueller αποφάσισε ότι οπωσδήποτε αυτά τα πλάσματα θα έπρεπε να βρίσκονται σε μια φωτογραφία εγκυμοσύνης, οπότε προσκάλεσε ένα σμήνος μέλισσες στη δική της φωτογραφία.

Για την ολοκλήρωση και την επιτυχή έκβαση της ιδέας της ζήτησε τη βοήθεια μια εταιρείας έμπειρων μελισσοκόμων μαζί με το σύζυγό της στο Οχάιο.
Έγκυος ποζάρει με 20.000 χιλιάδες μέλισσες πάνω στο σώμα της (εικόνες)
Η δουλειά της εταιρείας είναι η προσεκτική συλλογή των μελισσών από μέρη που είναι ανεπιθύμητες  και η επαναφορά τους στην κυψέλη.
Η αποτελεσματική διάσωση των μελισσών χρειάζεται προσοχή και μέθοδο, άρα η εν λόγω εταιρεία ήταν η κατάλληλη να βοηθήσει τους Mueller στο εγχείρημά τους.
Περίπου 20.000 μέλισσες συμπεριλήφθηκαν στη μοναδική φωτογράφηση  η οποία  περιγράφεται από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας ως μια «εμπειρία ζωής», ενώ «σίγουρα δεν συνιστούμε να δοκιμαστεί χωρίς έμπειρο μελισσοκόμο» συμβούλεψε η Emily.
Έγκυος ποζάρει με 20.000 χιλιάδες μέλισσες πάνω στο σώμα της (εικόνες)
Ευτυχώς το σμήνος φάνηκε συνεργάσιμο, οπότε η μέλλουσα μητέρα είναι ασφαλής και τα έντομα το ίδιο.
Η  όλη εμπειρία της φωτογράφισης με τις μέλισσες είχε ιδιαίτερη σημασία για την Emily, καθώς η βοήθεια αυτών των εντόμων είναι το πάθος της οικογένειάς της.
«Σκοπός μας είναι να σώσουμε τις μέλισσες και να είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό», είπε.


Πηγή: athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου