Εγγραφές στα σεμινάρια του ΙΓΕ για την Β’ περίοδο 2016

Κατά την Β’ περίοδο του 2016 (Σεπτέμβριος 2016 – Ιανουάριος 2017) το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) προτίθεται να διεξάγει σεμινάρια με αγροτικά θέματα σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα.  
Το μοναδικό κριτήριο συμμετοχής είναι η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα κατοχυρώσει ο ενδιαφερόμενος τη θέση στο σεμινάριο.

Για τη συμμετοχή του θα πρέπει:
  • Nα συμπληρώσει αίτηση είτε μέσω της ιστοσελίδας του Ι.Γ.Ε.  (http://ige.gr/index.php/el/contact/registration), είτε στη γραμματεία (Πύργος Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισιάς 182, Μαρούσι καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.)
  • Να καταβάλλει το ποσό των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό της υπηρεσίας (που θα του δοθεί) εντός 10 εργάσιμων ημερών. Μετά την κατάθεση των χρημάτων στη τράπεζα δεν είναι δυνατή η επιστροφή τους.
  • Υπάρχει η δυνατότητα να διευκολυνθεί η καταβολή των διδάκτρων έως τρεις άτοκες δόσεις. Η παραπάνω συναλλαγή (των δόσεων) μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο Ι.Γ.Ε. με την πιστωτική κάρτα του ενδιαφερόμενου.
  • Το κόστος των σεμιναρίων διάρκειας 120 ωρών είναι 180 €, ενώ για τα σεμινάρια διάρκειας 80 ωρών είναι 140 €. Οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή και θα καταβάλουν τα δίδακτρα έως και τις 31 Ιουλίου θα επωφεληθούν ειδικής έκπτωσης που διαμορφώνεται στα 150 € και 120 € αντίστοιχα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε 3 το πολύ σεμινάρια (αφού βέβαια έχει παραλάβει τις αντίστοιχες αιτήσεις για το κάθε σεμινάριο). Αν δεν προσκομιστεί η αίτηση εντός των 10 εργάσιμων ημερών, τότε η θέση του δίνεται την επόμενη ημέρα στον 1ο επιλαχών.
Το 10% των θέσεων από κάθε τμήμα καλύπτεται από παιδιά αγροτών, αγρότες, νέους αγρότες, κηπουρούς.
Αν εντός των τρεχουσών ημερομηνιών δεν καλυφθούν οι ανωτέρω θέσεις, τότε θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες.
Για ενημερώσεις και διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 210.80.11.146, 210.80.13.375 (9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.)


Περισσότερες πληροφορίες:
Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.)
Λεωφ. Κηφισίας 182, Αθήνα
ige1@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου